Genel Kategoriler

Genel Kategoriler

İslamda başı açık pantolon mini etek giymek günah mıdır?


İslamda başı açık gezmek caiz midir günah mıdır? İslamda pantolon giymek caiz midir günah mıdır? İslamda mini etek giymek caiz midir günah mıdır?Kadınlar neden açık gezerler? Dinimizde tesettürle ile ilgili çeşitli sorulara kaynaklı cevaplar.
İslamda Kadınların Kızların Açık Gezmeleri Günah mıdır?
Yüce İslam dini ergenlik çağına girmiş ve adet görmeye başlayan kızların başlarını örtmeyi emretmiştir. İslamda örtünme Ayetlerle sabittir. Bunlar, Kur-anı Kerimde , Ahzab Suresi'nin 59. Ayeti ve Nur Suresi'nin 31. Ayetidir.
Ahzab Suresi'nin 59. Ayeti'nin Türkçe meali şöyledir. Ey peygamber! Hanımlarına, kızlarına ve müminlerin kadınlarına hep söyle de cilbablarından (dış elbiselerinden) üzerlerini sımsıkı örtsünler. Bu onların tanınmalarına, tanınıp da eziyet edilmemelerine en elverişli olandır. Bununla beraber Allah çok bağışlayıcıdır, çok merhamet edicidir. Burada cilbab aynı zamanda çarşaf ferace anlamlarınada gelmektedir.
Nur Suresi'nin 31. Ayeti'nin Türkçe meali. Mümin kadınlara da söyle: Gözlerini (harama bakmaktan) korusunlar; namus ve iffetlerini esirgesinler. Görünen kısımları müstesna olmak üzere, zinetlerini teşhir etmesinler. Baş örtülerini, yakalarının üzerine (kadar) örtsünler. Kocaları, babaları, kocalarının babaları, kendi oğulları, kocalarının oğulları, erkek kardeşleri, erkek kardeşlerinin oğulları, kız kardeşlerinin oğulları, kendi kadınları (mümin kadınlar), ellerinin altında bulunan (köleleri), erkeklerden, kadına ihtiyacı kalmamış (cinsî güçten düşmüş) hizmetçiler, yahut henüz kadınların gizli kadınlık hususiyetlerinin farkında olmayan çocuklardan başkasına zinetlerini göstermesinler. Gizlemekte oldukları zinetleri anlaşılsın diye, ayaklarını yere vurmasınlar. Ey müminler! Hep birden Allah'a tevbe ediniz ki, kurtuluşa eresiniz.

Kur-anı Kerimde örtünme şekli "Çarşaf, Cilbab, Ferace" şeklinde apaçık belirtilmektedir. Ayetlerle sabit olan örtünme şekline inanmayan ve başı açık mini etek, pantolanla gezenlerin durumu, Hadislerde ve Miraç hadisesinde aynen şöyle anlatılmaktadır.

Hz. Ali (r.a) anlatıyor:
Ben ve Fatıma Resulullah (s.a.v)'in yanına girdik.
O'nu üzüntülü ve ağlar durumda bulduk, sebebini sorduk.
Resulullah(s.a.v) buyurdu ki:
Ben miraç gecesinde göklerde ümmetimin kadınlarını çok çeşitli azap olduklarını gördüm!
Onların gördükleri o şiddetli azaplarına dayanamayıp üzüldüm ve ağladım!
1- Onlardan bir kısmını saçlarından asılmış (ateşten kor kafalarının üstüne koymuşlardı) beyinlerini kaynarken gördüm!

2- Bir kısmını dilerinden asılmış boğazlarından katran akıtılırken gördüm!

3- Bir kısmını elleri boyunlarına ve ayakları göğüslerine bağlanmış olarak gördüm. Yılan ve akrepler onları sokup zehirliyorlardı!

4- Bir kısmını göğüslerinden asılı olarak gördüm!

5- Bir kısım kadın gördüm ki başı domuz gövdesi, merkep gövdesi gibi bin bir çeşit azap ile azap oluyorlardı!

6- Bir kısım kadın gördüm ki suretleri köpek suretinde ateş ağızlarından giriyor ardından çıkıyordu, melekler tokmaklarıyla durmadan başlarına vuruyorlardı!

İşte onları hatırladım, üzüldüm ve ağladım.
Hazreti Fatıma ağlayıp ayağa kalktı:
Ey Sevgili Babacığım.
Acaba bunlar neler yaparlar ki bu kadar çeşitli azaplarla karşılaştılar diye sordu.
Resulü Ekrem (s.a.v) ;
1- Saçlarından asılmış beyinleri kaynayıp azaplananlar, başını örtmeyip saçını başını yabancı erkeklerden gizlemeyen kadınlardır!

2- Dilinden asılmış, boğazından katran dökülüp azaplananlar, dili ile kocasına eziyet edip servet mal mülk isteyen kadınlardır!

3-Elleri boyunlarına ve ayakları göğsüne bağlanmış olup yılan ve akreplerle zehirlenip azaplananlar, cünüplükten ve hayızlıktan yıkanmayıp namaza ihanet eden, namaz kılmayan kadınlardır!

4- Göğüslerinden asılıp azaplananlar, kocasının hizmetini yapmayıp yatağında eziyet eden, göğsünü yabancı erkeklerden sakınmayıp örtünmeyen kadınlardır..!

5- Başı domuz gövdesi merkep gövdesi gibi olup binbir çeşit azaplananlar (saçını başını süsleyip püsleyip, açık saçık dar ve açık renkli giyinip, vücut hatlarını belli ettirip binbir cilvelerle yabancı erkeklerin gönlünü çeken) kadınlardır!

6- Köpek suretinde olup ateş ağzından girip ardından çıkanlar hased edip kocasıyla Müslümanların arasını bozmak için söz gezdirip yalan konuşan kadınlardır. Yazıklar olsun Allah ve Resulü (s.a.v.)'in emirlerini yaşamayıp yaşatmayanlara, İslamiyeti yaşamayıp isyan edenlere Bunların duaları kabul olmaz cennete de giremezler cennetin kokusunu dahi alamazlar!
İslam kimsenin tekeline mantığına bırakılmamış "İslam dini mantık işi değil ilim işidir"
Örtünme Tesettür ile ilgili Hadisler:

"Ateş (cehennem) ehlinden iki sınıf vardır, henüz onları görmedim. (Birinci sınıf) Yanlarında sığır kuyruğu gibi bir şeyler taşıyıp onlarla insanlara vuran kimseler. (İkincisi) Giyinmiş çıplak kadınlar ki, bunlar Allah’a taatten (itaatten) dışarı çıkmışlardır. Bunlar (hem kendileri baştan çıkmıştır), hem de başkalarını baştan çıkartırlar. Başları deve hörgücü gibidir. Bu gibi kadınlar, Cennet’e girmek şöyle dursun, onun kokusunu bile alamazlar. Halbuki Cennet’in kokusu şu şu kadar uzak mesafeden hissedilir." (Hadisin kaynağı: Ebu Hureyre hazretleri.)
"Bir kadın evinden süslenip çıkıp evine dönene kadar kaç erkeyin şehvetini tahrik etmişse okadar erkekle zina yapmış gibidir. " kaynak: (Tirmizi 111)
Kadınların ve kızların açık gezmelerinde maksat

Bir kadın veya kızın, saçı başı açık mini etekli, pantolonlu, taytlı veya çeşitli dikkat çekme amaçlı kıyafetler giyip dışarı çıkması "Erkekleri tahrik edip ayartma amaçlıdır" bunun aksini kimse inkar edemez!
Öyleki illa süslenecek güzel kokular sürecekse, bunu evinde kocasına yapmalıdır. Bu şekilde dışarı çıkan kızdan annesi babası sorumludur, şayet evli bir bayan ise kocası sorumludur.

Saçı açık mini etekli pantolonlu tesettüre uymayan giysilerle dışarı çıkan "Allah ve Resulüne savaş açmıştır" Çünkü Allahın haram kıldığı bir şeye inanmamak değil günah, dinden çıkmaya sebeptir.

Bir kişi açık bir kadın veya bir kızı görüpte "Ne güzel giyinmiş" der ise dinden çıkmış hükmündedir, nedeni Allahın haram kıldığını muhalefet ettiğinden güzel dediği içindir.

Utanma duygusu körermiş kadın veya kızlar hiç sıkılmadan iç giyimlerini (kilot) gösterecek şekilde dışarlarda dolaşmaktadırlar bunlar Allahın lanetine uğramış Allah katında en aşağılık kişilerdir.

Bir kadın açık saçık tahrik edici giyinip dışarı çıkıyorsa ve bunada şu kılıfı uyduruyorsa "Ben kendim için yapıyorum kendimi böyle iyi hissediyorum" der ise kendini kandırmaktan başka bir izahı yoktur.
Müslüman ise tesettüre uymak mecburiyetindedir, aksini yapıyor ise tamamen şehvet uyandırıcı erkek ayartma amaçlıdır, böyle söylüyor dinimiz.

Bir müslümanla gayrimüslim ayırt edecek en büyük özellik islam nışanlarıdır. Dışarda gördüğünüz açıkların hangisi Müslüman hangisi gayrimüslim ayırt etmem mümkün değildir. Bununla ilgili Peygamber efendimiz (s.a.v) hadisinde şöyle buyuruyor: "Kim bir kavme benzerse, o da onlardandır" Bu hadis Müslümanların Gayrimüslimleri örnek almamalarını anlatmakta onlara benzememeyi emretmektedir.

Din işi mantık işi değil, ilim işidir.
İslam dinine karşı sinsi planlar!

Günümüzde televizyon dizi ve sinema filmlerinde subliminal mesajlara dikkat edin ve bundan sonra sürekli kadınların daha açık giyinmeleri, küçük yaşta kızların erkeklerle çıkmaları normalmiş gibi beyinlere kazındırılacak özentiler oluşturulacak özellikle mini etek giymeleri teşvik edilecek. Mini etekli kızlara sarkıntılık tecavüz olayları artacak, konferasnlar düzenlenecek, 28 şubatın tüyleri ağarlaşmış, sözde cumhuriyetçi fosilleri devreye girecek her defasında islam kötülenecek. Cemaatler oluşturalacak belirli markalarla anlaşılacak tesettür giyim adına küfrün kıyafetleri giydirilecek, devlet içersinde adamlar yerleştirlecek.
Allahın düşman bildiklerini düşman bilmek.

İslama karşı çok büyük zulm vardır, bu zulme sessiz kalanlara lanet vardır.

"Küfre rıza küfür olduğu gibi, zulme razı olmak da zulümdür."

ALLAH cc Hz. Musaya bir gün sorar:
Ya Musa benim için bu gün ne yaptın?

Yarabbim Senin için namaz kıldım,oruç tuttum,zekat verdim,ismini çok zikrettim.

ALLAH cc tekrar sordu :

Namaz kılmak senin için burhandır, oruç seni cehennemden koruyan kalkandır, zekat mahşer günü herkes sıcakdan yanarken sana gölge yapacakdır, zikirde o gun karanlıkda sana nur olacakdır. Benim için ne yaptın?

Hz. Musa : Yarabbim Senin için olan amel hangisidir? senin için ne yapılır?

ALLAH cc de buyurdu ki: Sevdiğim kulumu benim için sevdin mi, düşmanımıda düşman bildinmi? diye buyurdu.

Hz. Musa da ALLAH'ın sevdiği amelin O'nun dostlarını sevmek ve düşmanlarını sevmemek olduğunu anladı.

Resulullah (s.a.v.) “Allah için birbirini seven,hayatını böyle geçiren, ve bu hal üzere vefat edenlerin, hiçbir gölgenin bulunmadığı bir günde, Arşın gölgesinden gölgeleneceklerini” müjdeler..

Allah için birbirlerini seven dostların Ahiret alemleri öyle Nur, Huzur, ve mutluluk dolu olacak ki, bunu ancak Efendimiz (s.a.v) Anlatabilir.

Kıyamet gününde, Arşı-i Ala’nın etrafına, kürsüler konacak. o kürsülere oturanların yüzleri,ayın ondördü gibi parlayacak. Diğer insanlar korku ve endise içinde çalkalanırken, Onlarda korku ve endişe olmayacak. Nebiler ve Şehitlerden olmadıkları halde, bütün iman ehli onlara imrenecek. Kürsüleri Nur, elbiseleri Nur, vücutları Nur. Yüzlerinin ışığından ay ve güneş olmadığı halde, Mahser yeri Pırıl pırıl olmuş.

Ya Rabbi, bunlar kimlerdir.? “diye soracak Mahşer halkı.. Onlar öyle kimseler ki, ayrı ayrı memleketlerden uzak Şehirlerden Allah için bir araya gelip toplanırlar, sevişirler, Ve Allah’a zikrederler. Onlar ne birbirlerine haset ederler, ne buğuz ederler, ne kin beslerler. Allah’ın sevgisinde yok olmuşlardır. İşte onlar, o kürsülerde oturanlar, Allah için birbirlerini sevenlerdir.

Kasıtlı olarak açık saçık gezenlere tepki gösterilir mi?
ALLAH cc Hz. Musaya bildirdiği gibi, Allah'ın razı olmadı bir şeyi tepki elbette gösterilir. Allah'ın razı olmadığı haram kıldığı bir şeyi yapana tepki mutlaka gösterilmelidir. Onlar açık giyini,yorlarsa alış verişi kesin, bu tür zihniyeti taşıyanları dost edinmeyin. Bununla ilgili Allah Resulü hz Muhammed (s.a.v)'in hadisinde olduğu gibi: "Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır." Allah'ın yasak ettiği giyim şekillerine uymayarak kasıtlı olarak açık rezil vaziyette gezen günahkarlar, gelecek nesili büyük tehlike içine sokmaktadır. Sizden sonra gelecek neslin hakkını kimseye yedirmemek için çocuklarınıza sahip çıkın.. Vesselam....
İslamda başı açık pantolon mini etek giymek günah mıdır? Reviewed by Unknown on 12:43 Rating: 5

5 yorum:

  1. "Bir kadın evinden süslenip çıkıp evine dönene kadar kaç erkeyin şehvetini tahrik etmişse okadar erkekle zina yapmış gibidir. " kaynak: (Tirmizi 111) doğrudan böyle bir hadis yok. Bu kadar ayrıştıran ve net bir dille yazı yazılıyorsa sağlam dayanaklı yazılmalı kanaatindeyim.

    YanıtlaSil
  2. Birine güzel giyinmiş diyen kişi nasıl dinden çıkıyor? Ayet verilmeli.Bu resmen şirk koşmak

    YanıtlaSil
  3. Sadece en özel pornolar daha önce hiç izlemedikleriniz sitemizde yayınlanmaktadır... Bizi takip edip özel turk amator videolar cekenlerden gelen özel videolarda sitemizde verilmektedir .. ve netten aldıklarımızda verilmektedir en gizli cekilmiş türk ifsa videolar .. liseli gizli seks yapanlar gizlice kocasını aldatıpda ifsa edilen bayanlar . YENGESİNİ SİKEN ÇORUMLU VİDEOSU .. ve daha agzınız acık kalarak izleyeceginiz türk pornoları hepsi sakirabi.com...

    ❤👯🙋🏻💃💙💋


    ALTTAKI LINKLERDEN TIKLA SITEMIZE GEC

    sakirabi.com

    sakirabi.com

    sakirabi.com

    sakirabi.com

    ❤💙💚 ❤💙💚
    sakirabi com essiz türk pornolari hiç bir yerde olmayanlar....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu ayetlerin atına bu terbiyesiz yazıları yazdığın için utanmalısın!

      Sil
  4. Ahlak yoksunu insanlardan rabim bizleri koru

    YanıtlaSil

BU SİTENİN TÜM HAKLARI SAKLIDIR BİLGİ GÜNLÜĞÜ © 19.03.2015
Powered By Blogger, GÖNDEREN ANA SAYFA

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.