Genel Kategoriler

Genel Kategoriler

En İyi 5 WordPress Eklentisi

En İyi 5 WordPress Eklentisi


Biliyorsunuz artık birçok site WordPress tabanlıdır. Film sitelerinden tutun alışveriş sitelerine kadar, blog sitelerinden tutun kurumsal sitelere kadar birçok sitenin WordPress tabanlı olduğunu kolayca anlayabiliyoruz.
Aslında herşey temaya bağlı, film temaları, vine temaları, e-ticaret temaları ücretli ve ücretsiz olarak birçok yerde bulunabilir.

1. All in One SEO Pack Pro


 Genelde All in One SEO Pack eklentisi WordPress kullanıcıların ilk önce kurduğu eklentiler arasındadır, ama bir de ücretlisinin ne kadar mükemmel olduğunu açıklayacağım size. Ben kullanıyorum ve çok memnunum. Ücretsizinden çok daha mükemmel özelliklere sahip. Özelliklerinden bahsedeyim biraz: Sınırsız indirme ve istediğiniz sayıda WordPress sitesinde kullanabilirsiniz. Abone olduğunuz sürece ücretsiz güncelleme.
 All in One SEO Pack geliştiricilerinden profesyonel destek. Ve daha birçok özelliğe sahip olan bu All in One SEO Pack Pro eklentisini sitenize kurduğunuz anda sıralamada hızlı bir şekilde yükselişinizi görebilirsiniz. Sınırlı süre için satışa çıkarılan All in One SEO Pack Pro eklentisini hemen satın alın ve rakiplerinizi kısa sürede geçin.

2. SabaiDiscuss WordPress Soru Cevap Eklentisi 

 SabaiDiscuss eklentisi belki de son zamanlarda kullanılması çok önemli olan eklentilerinden. Çünkü son Google algoritma güncellemelerinde özellikle çok tartışılan, yorum yapılan ve ziyaretçi etkileşimi iyi olan, ziyaretçilerin sayfada kalma süreleri uzun olan siteler en üst sıralara yükseldi, buna en iyi örnek forum siteleridir.
 Peki sizin de WordPress siteniz var diyelim, nasıl ziyaretçi etkileşimini arttırabilirim veya sitede kalma sürelerini, sayfa derinliklerini nasıl arttırabilirim diye sorarsanız en iyi cevap ise sitenize soru & cevap kısmı eklemektir.
Birçok ücretli ve ücretsiz WordPress soru & cevap veya forum modülleri mevcut. Ben uzun zamandır araştırdım hepsini, birçoğunu da kullandım fakat hiçbirisini sevmedim.

 Sonra SabaiDiscuss eklentisine bakayım dedim, ücretliymiş zaten, demosuna baktım, hakkında yapılan yorumlara baktım, ve sonuç olumlu. Hemen satın aldım ve kurdum siteye, çok memnunum zaten. İsterseniz inceleyebilirsiniz burdan seoamk.com/sorular Ziyaretçiler gelip üye olabilir, soru sorabilir ve soruları yanıtlayabilir.
Tabi bunu ayarlayabilirsiniz de admin panelden. Puan verme modülünü de etkinleştirirseniz kullanıcıların sitede kalma süreleri baya uzar. Bu eklentiyi kurarsanız, inanın rakiplerinizi geçmekte zorlanmazsınız. Aynı zamanda sitenizin geleceğini garanti altına alırsınız. Algoritma güncellemelerinde hep Google sitenize olumlu bir şekilde değerlendirecektir. Türkçe dil dosyasını da hazırladım, ama tabi bazı yerleri eksik olabilir, en önemli yerlerini çevirdim zaten.

 Sabai Discuss soru cevap eklentisinin satış sayfasına gitmek için tıklayın.

 Türkçe dil dosyalarını ücretsiz indirmek için buraya tıklayın.

3. Social Locker
Hep kendimize sorarız acaba sosyal paylaşımın SEO’ya ne gibi etkisi var diye. Cevabı gayet basit, etkisi sıralamada yükselmek için çok güçlü olmasa, faydası olmadığını söylemek yanlış olur.
Trafik çekmek için genelde sosyal paylaşım sitelerinde içeriklerinizi paylaşırsınız, ama hep insanın canını sıkar bu paylaşım olayı. Bu yüzden Social Locker eklentisini kullanmanızı öneririm. Peki nedir bu eklenti?

İNDİR

Bu çok hoş olan Social Locker eklentisi ile işlerinizi kolaylaştırabilir, sitenizin optimizasyonunu doğal bir şekilde yapabilirsiniz.


4. Ninja Popups


Sitemize her girişinizde farketmişsinizdir önünüzde çıkan popup penceresini. Bu eklenti Ninja Popups eklentisidir.
En çok sevdiğim WordPress eklentilerinden bir tanesidir. Ninja Popups ile abonelerinizin email listesini toplayabilir, email pazarlama için kullanabilirsiniz.
Bu yöntem trafik ve müşteri kazanmanın en iyi yoludur. Tabi bu eklentinin birçok özelliği mevcut. En önemlilerinden bir tanesi ise bazı en çok kullanılan email marketing servislerine entegre edilebilmesidir.

İNDİR

Örneğin ben GetResponse kullanıyorum, ve eklenti ile api desteğiyle ilişkilendirilmiş durumda. Abone olanlar Getresponse hesabımdaki email listeye otomatik kaydoluyorlar aynı zamanda. Eklentinin satış sayfasına gitmek için tıklayın Ninja Popups for WordPress…

5. CSS3 Responsive Web Pricing Tables Grids

WordPress için CSS3 Duyarlı Web Fiyatlandırma Tablolar Izgaralar canlı yapılandırması, duyarlı mod yapılandırıcı, tablo için seçenekleri bol kapsamlı admin panelinde gibi seçenekler ton ile yüklü olarak geliyor 2 tablo stilleri ve 20 önceden tanımlanmış renk sürümleri ile saf CSS3 Web Fiyatlandırma Tablolar bir paket olduğunu , sütunlar, satırlar ve tablo hücreleri, sürgülü sütunlar özelliği, genişletilebilir satırlar özelliği, aktif (attı-up) sütunlar, devletleri, tablo hücresi ipuçları, sütunlar kurdeleler hover / çapraz simgeler ve daha bir sürü kene.

İNDİR


 Özellikler 
 Saf CSS + HTML,
 Canlı Yapılandırma ile Sezgisel Yönetici Paneli, (Sizin Tablo 2-5 Dakika Hazır Olacak)
 2 Farklı Tablo Stilleri,
20 Öntanımlı Renk Sürümleri,
Duyarlı modunu etkinleştirmek için Yetenek,
Kendi Duyarlı Adımlar / Boyutlar ayarlamak için yeteneği, Her Duyarlı Adım için Sütunlar için farklı Genişlik Değerleri Ve Yazı Boyutları ayarlamak için yeteneği,
Farklı Font-Face Fontları, Yazı Konfigürasyon ile başlayan seç için
Web Sitesi Tablolar Of Sınırsız Sayısı,
Sütun ve satır Sınırsız Sayısı,
Sütunlar Ve Satırlar, Artış İçin Basit Arrows ile-Kurma Ve Onların sayısı azaltın
Hızlı Devre Dışı / Hide Bir Veya Yönetici Panelinden Birçok sütunlara imkanı,
Imkanı, Varsayılan olarak Etkin (Popped-Up) gibi bir ya da birçok sütunlar ayarlamak için
Sütunlar Yönetici Masası'ndan Genişliği Yapılandırma,
Genişlik olarak Piksel Veya Yüzde Sütunları ayarlamak için yeteneği,
Satırlar Yönetici Panelinden Heights Ve Contalar Yapılandırma,
Yönetici Panelinden Sütunlar Metin Hizalama Yapılandırma,
Sürgülü Sütunlar, Özellik
Genişletilebilir Satır, / Gizle Masa Satırları göster için / Aç seçeneği Expand ile Özellik
Sütunlar için devre dışı bırakmak için yeteneği ile Devletlere gezdirin,
CSS3 Tooltips / İpuçları dahil,
Satırlar Ve Sıralama Sütunlar, 20 Önceden tanımlanmış örnek yapılandırmaları,
Kene / Çapraz Simgeler Gönderen seç için 42, Kimden seç için 60 Kurdela, / İhracat Yapılandırma Ayarları Ve Masa verileri alma olanağı, Basit Kısa kod [css3_grid] ile Uygulama, Çok Site Uyumlu (WordPress MU), Olasılık One Veya Birçok sütunlar için Kurdela ekle, Eklenti Dosyaları Tek Seçeneği Kullanılır zaman yükleniyor, Belgeler bulunuyor. Tarayıcı Desteği Firefox 3.5 ve üzeri - Tam Destek Opera 11 ve Üstü - Tam Destek Safari 5 ve Üstü - Tam Destek Krom - Tam Destek IE9 ve Üstü - Tam Destek IE6 - 8 - Yuvarlak Köşeler ve Shadows No Destek
En İyi 5 WordPress Eklentisi Reviewed by Unknown on 10:49 Rating: 5

1 yorum:

  1. Profesyonel slider eklentileri arasında yer alan Mega Slider eklentisi ile daha göz alıcı ve muhteşem manşetler yaratabilirsiniz. Dokunmatik ekranlar için tamamen hassasiyet odaklı bir yaklaşım sunan Mega Slider, kullanıcı dostu ara yüzü ve kolay kullanılabilir paneli ile profesyonel manşet hazırlamak isteyenler için ideal bir seçim olmaktadır. Bu eklenti dahilinde manşet sisteminize sadece görsel olarak değil, aynı zamanda metin veya video manşeti de ekleme yapabiliyorsunuz. Genellikle video başta olmak üzere görsel içerikli bir manşet kullanmak isteyen WP kullanıcıları tarafından sıklıkla tercih edilen eklenti tam bir kontrol kapsamında kullanılabiliyor.
    https://www.dogushan.com/eti/wordpress-eklentileri/
    https://www.dogushan.com/

    YanıtlaSil

BU SİTENİN TÜM HAKLARI SAKLIDIR BİLGİ GÜNLÜĞÜ © 19.03.2015
Powered By Blogger, GÖNDEREN ANA SAYFA

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.